Goce Pejane lyrics

by

2Ton


[Teksti i “Goce Pejane“]

[Intro]
Moj gocë pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta, prore më ike
Sa shumë halle shqetësime t’reja
Perëndesh gocë nga Peja
(Okrr)

[Verse 1: 2Ton]
Ti mori gocë pejane që rrin n'tirane
Kuku qa bone mos vet oj nane
Si t'pash ty t'fola “hola“ t'njoftova dhe dola, dola (okrr)
Baby you look so pretty, si ti s'kom siri
Ti e dridh tokën e ti ma ndreq shpirtin
Me ty mirë “nina nina“ se vetën e shtina, shtina

[Pre-Chorus: Belah]
Von der Skyline bis in die Favela
Du im Spotlight, hier kennt dich jeder
Vallah sogar meine Mama

[Chorus: Belah]
Moj gocë pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta, prorе më ike
Pa shumë halle, shqetësimе t’reja
Perëndesh gocë nga Peja

[Verse 2: Belah]
Baby mos harro s'muj pa ty as ti pa mu
A e din, a e din zemër sa të du? (yeah)
Hajde, hajde zemër bohëm tokë
Rrina bashkë baby deri vonë
Hajde afër zemër mos hup kohë
Po du me t'pa e po du me t'prek

[Pre-Chorus: 2Ton]
Von der Skyline bis in die Favela
Du im Spotlight, hier kennt dich jeder
Vallah sogar meine Mama

[Chorus: Belah]
Moj gocë pejane, moj gocë magjike
Shumë të deshta, prore më ike
Sa shumë halle, shqetësime t’reja
Perëndesh gocë nga Peja
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net