Noizy

"Noku Vogel"

[Teksti i "Noku Vogel"]

[Bridge]
Me lot në sy jom, sonte t'u shkru
Me lot në se jom sonte t'u shkru për ty
A din sa i need you right now
A din sa i need you right now

[Chorus]
Sa shumë malli m'ka marrë (I love you so much)
Lotët nuk po dun me u ndalë (ehi)
T'kisha dhon gjithcka, që sonte t'jesh me mu
O sa shumë malli m'ka marrë
I miss you so much, malli m'ka marr!
I said i miss you so much, malli m'ka marr!
I said i miss you so much, malli m'ka marr!
I miss you so much, malli m'ka marr!
(I miss you so much!)

[Verse 1]
O noku vogel, të dua sa gjithë botën
Mezi po pres të t'shoh, e ta puth dorën e vogël
Mezi po pres t'kem afër, ta puth lali Leandrën
T'i puth dy sy të bukur, dhe tregoj babi dhuratën
Mezi po pres qe t'folim, tregom edhe për shkollën
Se shkronjat i ke msuar, që ke shkruajtur në fletore
Mezi po pres t'ngjojë zonin, ku m'thirr ti "Mr. Money"
Kur e din unë s'e kam qef, por ti e bon vec për inati (ha)
Sa shumë m'ke gja ti, gjestet m'i ke marrë ti
Je gjysma ime, dhe pa ty nuk jam i ploti
Sa herë se qan ti, e ndjej dhe unë prej largëti
Më dridhet zemra, kur të shoh me pika loti
Ti je arsyja që, ende po marr frymë në kët' toke
Ti je arsyja që, ende unë po jetojë
Do jem aty për ty
Sa herë që t'kesh nevojën për mu
O noku vogel të du, gjithë bota je ti për mu

[Chorus]
Sa shumë malli m'ka marrë (I love you so much)
Lotët nuk po dun me u ndalë (ehi)
T'kisha dhon gjithcka, që sonte t'jesh me mu
O sa shumë malli m'ka marrë
I miss you so much, malli m'ka marr!
I said i miss you so much, malli m'ka marr!
I said i miss you so much, malli m'ka marr!
I miss you so much, malli m'ka marr!
(I miss you so much!)

[Verse 2]
O ti s'e din, sa shumë më ka marrë malli të shoh
Cdo natë në anderr, ti me del edhe më përqafon
Te them të dua, dhe mezi po pres që të takojë
O noku vogel, o noku vogël
Rri në mendime (ehi), jetojë me kujtime (ehi)
Kur të pash për herë të parë, ti ishe vec sa dora ime (ehi)
T'mora pranë vetes (aaa), ti fillove t'qeshësh (aaa)
Nuk e di a m'njohe, po ndjeve di*ka tjetër
Tani je rritur, je bërë një vajzë e bukur
Ti je my shooting star, je fati im
Ti je një kukullë (ehi)
Shoh sytë e tu, kur shikoj qiellin e kaltër
Besova n'mrekulli, dhe zoti mu ma dha dhuratën
Ma dha Leandrën, dhe thotë që "Leu-Andra"
Kuptimi i emrit tënd Noku: "Thanks to your mama"
Beatiful ladies, si ju nuk ka gjith' bota
Sido qe t'ken shku punët
Unë për ju do bëhem copa

[Chorus]
Sa shumë malli m'ka marrë (I love you so much)
Lotët nuk po dun me u ndalë (ehi)
T'kisha dhon gjithcka, që sonte t'jesh me mu
O sa shumë malli m'ka marrë
I miss you so much, malli m'ka marr!
I said i miss you so much, malli m'ka marr!
I said i miss you so much, malli m'ka marr!
I miss you so much, malli m'ka marr!
(I miss you so much!)

[Outro]
Ti kurrë s'ke me dit, deri sa t'bohesh vet prindë
Alo, Noku

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2018 Bee Lyrics.Net