Boh Jediný lyrics

by

Čis T


Ref.:
Jak to cítiš, kľudne rozhodni sám, no nechaj na mňa, či chcem smiať sa, či smútiť, nikto z vás nepozná môj plán, Boh jediný môže ma súdiť! okrem Boha nikto nemal by súdiť, Boha nikto nemal by súdiť, ne, nikto nemal by súdiť, súdiť! Ako to cítiš, kľudne rozhodni sám, môžeš nenávidieť, môžeš aj zúriť, ale nikto z vás nepozná môj plán, Boh jediný môže ma súdiť..

Bol som tvoj najlepší hrdina, bol si môj najväčší fanúšik, poznal si ma od čias Dilema, vraj stihol som ťa veľa naučiť, kúpil si všetky moje albumy a podporoval ma aj svojím blogom, na koncerty chodil pravidelne, stál v prvej rade v triku s mojím logom. Sledoval si ma na Facebooku, Twitteri, Instagrame aj v realite, chcel ma vidieť, ani jednu stenu bez môjho plagátu si nemal v byte, chcel ma počuť ráno aj večer, a medzitým hral ti Nový človek, chcel ma cítiť, lebo keď ma cítiš, cítiš sa viac ako nový človek; ale všetko sa mení, ako čas tečie, a zrazu všetko vedel by si lepšie, nahrával by si tie hity väčšie, natočil by si tie klipy lepšie, nemôžeš robiť tie chyby menšie, lebo ty si tou cestou nikdy nešiel, nevieš, kto som a kým chcem byť, jak by si mohol vedieť, čo cítim lepšie?! ja som dal všetko, čo mám do tejto hry, bez nej som nahraný, mohol by som mať skoro hociktorú, no už roky som nebol zadaný, všetky vačky plné peňazí, aj tak mi je blbé ísť si kúpiť Armani, no keď hovorím ja "nejsi klamaný!", aj tak mi hovoríš "si zo mňa sklamaný", ako som sklamal?!

Povedz mi, čo si čakal, a ja poviem ti, kto ti klamal
Nehľadáš, čo som ja hľadal, nevidíš, čo som ja zbadal
Nerob si z úvodu záver, nechaj ma dokončiť, čo som začal!

Ref.:
Jak to cítiš, kľudne rozhodni sám, no nechaj na mňa, či chcem smiať sa, či smútiť, nikto z vás nepozná môj plán, Boh jediný môže ma súdiť! okrem Boha nikto nemal by súdiť, Boha nikto nemal by súdiť, ne, nikto nemal by súdiť, súdiť! Ako to cítiš, kľudne rozhodni sám, môžeš nenávidieť, môžeš aj zúriť, ale nikto z vás nepozná môj plán, Boh jediný môže ma súdiť..

Našiel som poklad, bola to láska na prvý pohľad, ucítil som ju a chcel som ju poznať, chceli ju všetci, ja nebral som ohľad, nabral som odvahu chcel som ju dostať, ona ma cítila a išla sa rozdať, začala bozkávať, sľúbil som ostať, už sú to roky, čo sme sa tu navzájom začali motať, odvtedy jej píšem, každý deň píšem, žijem tu v podstate vo svete písmen, tlačím ju vyššie, ku svetlu bližšie, keď ona si rastie, mne nevadí výsmech, kľudne to komentuj, daj mi to zožrať, dostávať je aj tak lepšie, jak žobrať, to, čo dala mi ona, je moje naveky, to nikto mi nemôže zobrať, a môžte ma zobrať do pekla späť kľudne aj stokrát, ja budem pokračovať, musím dohrať, budem ten postrach tých, čo okrádajú, držím tie opraty, ja verím v obrat, je zo mňa kobra, ona zo mňa spravila obra, a teraz v jej mene tancujem s diablom, v záujme vyššieho dobra, a robím to pre ňu, nech sa jej darí, všetci sú na párty, ja píšem bary, srdce a dušu do každej skladby, nestaviam vežu, ja staviam tie hradby, postavil mesto, a všetci tam bývali, a posledné, čo si pamätám je, že sa mi klaňali a teraz vravia, že sa vo mne sklamali, ako som sklamal, ha?!

Povedz mi, čo si čakal, a ja poviem ti, kto ti klamal nehľadáš, čo som ja hľadal, nevidíš, čo som ja zbadal, nerob si z úvodu záver, nechaj ma dokončiť, čo som začal!

Ref.:
Jak to cítiš, kľudne rozhodni sám, no nechaj na mňa, či chcem smiať sa, či smútiť, nikto z vás nepozná môj plán, Boh jediný môže ma súdiť! okrem Boha nikto nemal by súdiť, Boha nikto nemal by súdiť, ne, nikto nemal by súdiť, súdiť! Ako to cítiš, kľudne rozhodni sám, môžeš nenávidieť, môžeš aj zúriť, ale nikto z vás nepozná môj plán, Boh jediný môže ma súdiť
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net