Doja Cat

"Boss b*tch (Albanian Translate)"

[Intro]
Mmm
Unë nuk do të provoj (Ah)
Nuk po provoj
Nuk po provoj

[Verse 1]
Po, nuk do të jetë mirë me ju
Wobblin 'rreth në këpucët tuaja me takë të lartë
Jam e ngathët, bëra miq me dyshemenë
Dy për një, ju e dini një bushtër të blerë katër
Dhe dy këmbë të majta, ju e dini që unë gjithmonë bie
Gjëja e parë që bëri një vajzë ishte një bop
Unë jam e gjithë torta e mallkuar dhe qershia në majë
Shkundi shishen, bëri një vajzë të mirë pop

[Pre-Chorus]
Ju nuk jeni as këtu për të festuar
Ken në klub, provoni një Barbie
Unë nuk dua të shkoj, shkoj, shkoj me rrjedhën
Shtrirja e kurrizit prek gishtërinjtë e mi
Nuk dua rresht, rresht, rresht varkën
Kyç i mbushur me gurë dhe shpresoj të notoj
Zgjohuni vetvetiu sepse e dini se nuk e bëjnë këtë
Unë përtyp, përtyp, përtyp, sepse ata shpresojnë që të lodhem

[Chorus]
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim

[Verse 2]
Tha kurvë, unë jam pas, keni qenë më parë
Unë kam qenë stalla, ju keni qenë deti
Nuk keni nevojë për një raport, nuk keni nevojë për shtyp
Të gjitha fotot e mia të këqija kanë qenë të gjitha ato më të mirat
Unë vesh kapelën dhe i vesh pantallonat
Unë jam i përparuar, kështu që unë përparoj
Dhe unë bëj vallëzimin tim dhe anuloj planet
Tha boo, mos u çmend 'sepse ke pasur mundësinë

[Pre-Chorus]
Bie, tha që e mora dhe vrapova për të
E fitova, pastaj qëndroj mbi të
Paratë në dysheme kur kërcejmë mbi të
Shndrit i ndritshëm, lërini të vendosin një cirk mbi të
Tha se e mora dhe vrapova për të
E fitova, pastaj qëndroj mbi të
Paratë në dysheme kur kërcejmë mbi të
Shndrit i ndritshëm, lërini të vendosin një tendë si ajo

[Chorus]
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim

[Bridge]
Rrrr, ah, ah, ah
Jam kurvë (jam kurvë), jam shef
Jam kurvë (jam kurvë), jam shef
Jam kurvë (jam kurvë), jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim

[Chorus]
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim
Unë jam kurvë, jam shef
Unë jam kurvë dhe shef, do të shkëlqej si shkëlqim

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2018 Bee Lyrics.Net