MK

"Mimpi"

[Intro]
Magic Potion in the Compound

[Chorus: Alif]
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat)
Semuanya ku ingat, ingat, ingat
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Betul betul macam mimpi (betul betul macam mimpi)
Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat)
Semuanya ku ingat (semuanya ku ingat)

[Verse 1: Somean]
Dah tak macam realiti
Dulu kini berbeza
Macam dalam fantasi
Aku tak dapat beza, ayy
Rasanya menarik
Biar kerja bawah terik
Dulu kerja habis tarik
Hasil untuk hujung tarikh, ayy

[Verse 2: FareedPF]
Aku semalam termimpi
She neo-noir scene ni
She plays Sin City
Lafaz safe she’s next to me
Aku ride around white Viva
Ooh yes I tease her
When she said “I need ya”
G, vista la vista
Hah!

[Verse 3: Somean]
Eh, I got shocked!
Jadi aku layan aku jadi syok
Syok macam mimpi
Jadi aku terus lock
Rockin with my Clique
Now you know we don’t stop (stop)
Takkan pernah stop
Cause we rockin at the top

[Verse 4: FareedPF]
Lady, u know how we do
When we do “macam mimpi”
Money in the clouds
Jangan lupa kata umi “Belajar elok-elok”
Walau belok dapat degree
Milly milly
Mari sini twenty 20 yeah!

[Chorus: Alif]
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Betul betul macam mimpi (betul betul macam mimpi)
Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat)
Semuanya ku ingat (semuanya ku ingat)

[Verse 5: Noki]
Kapal kami dah berlabuh
Gempa akan datang
Turun kota yang di tumpu
Penuh satu padang
Cerita tentang aku
Kamu takkan faham
Baik duduk diam
Aku pendam simpan dalam
Kini, ramai sangat nak mengaku
Tahu aku, kawan dulu
Sama sama naik jatuh
Sekali buka payung
Ramai datang nak tumpang berteduh ayy
Mula dari benih tumbuh pokok penuh buah
Sampai tahap ini bukan senang
Tapi banyak sangat hadap susah

[Verse 6: G-Nello]
Banyak drama, wow
Terima kasih, emm
Tak kejar nama, wow
Tapi K dikejar, emm
Hustle hustle kerja keras
Tapi mereka tak nampak, ayy
Mata mata, mereka buta
Jadi biar gerak ku jadi sejarah
Dulu cakap G, kau tak akan ke mana
Aku tanya G, ay kau ada di mana
Pandang rendah G, sekarang siapa gila
Jangan bilang G, kita ni kawan lama

[Chorus: Kaka Azraff, Kaka Azraff & Alif]
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi, yeah)
Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat)
Semuanya ku ingat, ingat, ingat

[Verse 7: MK & Tuju]
Hidup aku langgar scene
Langgar tak peduli siapa
Macam dalam mimpi
Realiti nya berbeza

Kalau dulu duduk belakang
Sekarang nak sapu rata
Kalau dulu beli tiket
Sekarang panggung kita punya
Itu dulu lain macam
Cara kerja lain salam lain macam
Macam salam lain kerja
Cara lain lain macam
Macam kau tak akan faham
Benda yang kami buat
Back to back with ma Clique
Posisi paling kuat

[Verse 8: Tuju]
Hidup wayang jalan ku like a musical
Tak buat langkah untuk jadi terkenal
Tiba masa aku go dan blow dan set a goal
Pecutan terkawal, under control
Terbang atas langit (ayy ayy yah)
Pembawaan terkawal (ayy ayy yah)
Rendah diri bangkit
Tak kira siapa awal
Realiti terbalik

[Chorus: Alif]
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat)
Semuanya ku ingat, ingat, ingat
Hidup aku bagai mimpi (hidup aku bagai mimpi)
Betul betul macam mimpi (betul betul macam mimpi)
Banyak sudah ku lihat (banyak sudah ku lihat)
Semuanya ku ingat (semuanya ku ingat)

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2018 Bee Lyrics.Net