Genc Prelvukaj

"Albanian"

[Teksti i "Albanian" ft. Lyrical Son & DJ Blunt]

[Intro]
Yeah yeah

[Verse 1: Bigem, Genc Prelvukaj]
Une jetoj kuq e zi marr frym shqip
Shoh kuq e zi gjaku m'rrjedh shqip
Jetoj ketu me bese, me tradite e bajrak
Me kanun e me ligj, me fis e me gjak
Ku dhe guri osht i amel ku dhe vendi ka fjale
Dhe ku nihet pushka kur n’konak lind djal
Dhe ku shtrohet sofra fillon nxehet votra
Ku dhe pika ma e dobet ne moralin ne osht motra


[Chorus: Te gjithe]
Red and black I dress eagle on my chest
It's good to be an Albanian
Keep my head up high for the flag I die
I'm proud to be an Albanian
Red and black I dress eagle on my chest
It’s good to be an Albanian
Keep my head up high for the flag I die
I'm proud to be an Albanian

[Verse 2: Genc Prelvukaj]
Gjall gjall gjall gjall
Kuq e zi me rrjedh gjaku neper vena gjall
E n'cdo qelize gjall shpendi me dy krena
Vend i bekum tona senet ketu i gjen
Mos të folim per vese edhe guri ketu vlen
Vjetersina e gurina malet plot me barot
Deri tek bregdeti fusha te ujituna me lot
Me fisnik e fise, me lahuta e cifteli
Me nje emer te madh te shenjt Shqipni

[Chorus: Te gjithe]
Red and black I dress eagle on my chest
It's good to be an Albanian
Keep my head up high for the flag I die
I'm proud to be an Albanian
Red and black I dress eagle on my chest
It's good to be an Albanian
Keep my head up high for the flag I die
I'm proud to be an Albanian

[Verse 3: Bigem, Genc Prelvukaj]
Une shoh kuq e zi, jetoj vdes kuq e zi
Marr fryme kuq e zi besoj kuq e zi
Jetoj ku kanga jepet si kushtrim
Si ne fushebetej si nje lindje e varrim
Ku shqiponja ulet i ngul thonjt ne toke
Ku fjala ka peshe qe nuk matet me ok(njesi matse)
Ku vijat e dores thojn t'njetin tregim
Ku rrudhat ne ball flasin per mundim
Flas kuq e zi, godas kuq e zi
Une degjoj kuq e zi, shenoj kuq e zi
Një dashni me vlon për këtë fis e kët far
Pra zemra jeme Im proud to be Shqiptare


[Chorus: Te gjithe]
Red and black I dress eagle on my chest
It’s good to be an Albanian
Keep my head up high for the flag I die
I’m proud to be an Albanian
Red and black I dress eagle on my chest
It's good to be an Albanian
Keep my head up high for the flag I die
I’m proud to be an Albanian

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2018 Bee Lyrics.Net