Ledri Vula

"History"

[Teksti i "History"]

[Verse 1]
N'gjys t'ditës shkon bateria e telefonit
Qato telefonin n'modën e avionit (Uoh)
Prrr, busy, busy, busy, busy
Përveç t'shpis, Cekit, menaxherit, asnjonjit (Ku je? Qut!)
Ky djali i natës pa gjumë si me punu ndrrim t'natës (e mbys, zombie)
Prom koncerti sick veç sa kisha mora bilancin e bankës (uho)
S'kom problem me vizë, e marrë (Ah)
Kom problem me viiije s'e marrë (Nah)
Tjetër ditë, tjetër qytet, performanca e shtrenjtë
Asnjë ditë e lirë n'kalendar
Tu bo xhiro ën qytet si me kon i huj (yeah)
S'i kom ra ka baret që dy muj (uh)
Basket hala po luj (aha), hala pe luj

[Chorus]
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, history
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, shihem n'history
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, history
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, n'my story

[Verse 2]
Hala tu i fal rreshta Hip Hop-it (po)
I njëjti djalë edhe n'ditë t'sotit
N'menje e mbaj si fëmijë
S'kom dal me tesha t'shkollës n'mahall
As tash nuk dal me t'spotit (jo)
Tu lexu mesazhe ën Direct (ën Direct)
Sonte i ftum me emision direkt (drejtpërdrejt)
Ky djali kur fol o' direkt
Nesër i kom dy aeroplana se nuk ka direkt
Po, koha senet n'ven pi bike po s'po t'pritke
Po, pak ma herët ke para do ditëve
Po, jom nda me femën edhe t'kqija qato ditë ken
Po, um mungojnë dostat që i kom jashtë kufijve
Po, um kanë sjellë hala pidhnone rrike
I kom kalu me t'5she dhe lëndët narkotike
U vazhdu kontrata e reklamës që veç për ni vit ke
Po, ditëlindja jem me 10 Korrik ke (Vula)

[Chorus]
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, history
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, shihem n'history
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, history
Ah yeah, ah yeah, ah yeah, n'my story

[Outro: Lumi B]
A osht' e vërtetë bir? A osht' e vërtetë?
Qado që kom ni bir a osht' e vërtetë?
A osht' e vërtetë bir? A osht' e vërtetë?
Qado që kom ni bir a osht' e vërtetë?

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2018 Bee Lyrics.Net