Flori Mumajesi

"Jetë"

[Teksti i "Jetë"]

[Chorus]
Ik jeta ime, ik nuk të ndaloj
Ti me gabime do vazhdosh njësoj
Ik jeta ime, ti ik nuk të ndaloj
Prapë me gabime do vazhdosh njësoj

[Verse 1]
Nuk te mbaj dot zemër, nëse ndihesh bosh
Ndoshta dje ti më ke dashur pak më shumë se sot
Dhe pse unë mundohem, s'kam asgjë në dorë
Nëse ti e ke vendosur, s'të mbaj dot me zor

[Chorus]
Ik jeta ime, ik nuk të ndaloj
Ti me gabime do vazhdosh njësoj
Ik jeta ime, ti ik nuk të ndaloj
Prapë me gabime do vazhdosh njësoj

[Verse 2]
E kujtoj më thoje: "Të du kështu si je"
Deri këtu si erdhëm zemër, kush ndryshoi nga ne ?
S'kam përse të lutem, ti e di të du
Ndoshta do të mbushet shpirti, kur të jesh pa mu
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2021 BeeLyrics.Net