E Para lyrics

by

Flori Mumajesi


[Teksti i "E Para" ft. Flori Mumajesi]

[Verse 1: Flori Mumajesi & Klajdi Haruni]
S'ma pranove dashurinë
Dashuri për mua s'ka
Ti jetoje për një ditë
Dhe un me jetën që ta dhashë

[Chorus: Flori Mumajesi & Klajdi Haruni]
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Askush s'ka me ta kalu
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Askush s'ka me ta kalu
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

[Post-Chorus: Flori Mumajesi & Klajdi Haruni]
Ahh, me momente
Ahh, a ia vlente
Ahh, me momente
Ahh, a ia vlente

[Verse 2: Flori Mumajesi & Klajdi Haruni]
S'di si pata un durim
As në ënderr s'e kam parë
Ti të shkelje në besim
Dhe t'më mendoje si të marrë
Mësova nga ty sе gabimi jam vetë
Mësova nga ty të mos dua në jetë
Mësova sesi mbytеt nje dashuri
Mësova gjithçka që nuk duhej nga ti

[Chorus: Flori Mumajesi & Klajdi Haruni]
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Askush s'ka me ta kalu
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Askush s'ka me ta kalu
Me m'shkatrru e me m'lëndu
Ti do jesh gjithmonë e para

[Post-Chorus: Flori Mumajesi & Klajdi Haruni]
Ahh, me momente
Ahh, a ia vlente
Ahh, me momente
Ahh, a ia vlente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net