Alibi lyrics

by

2Bona


[Текст за песната „Alibi“]

[Увод: Пајак & Кун]
(Iwayo, kill this one again)
Еј, ти ме излуди
Ова срце не може да издржи (Да, да)
И само ти го крадеш (Љуби ме, мрази ме)
Има надеж

[Строфа 1: Кун & Бонтони]
Нова Benga, full агенда, фура тренд, а
Ден-два не си трезна, не си свесна
Ретка, нога тенка, манекенка
Лек за душа бесна, у кожа тесна
А-а-а, имам алиби, алиби кажи
Што си неверна, душа санта ледена
А ти би, а ти би, а ти би да си
Elegant, средена, кога си повредена

[Пред-Рефрен: Пајак, Бонтони & Кун]
Ај-ај-ај, а ти чија си тајна?
Ај-ај-ај, лажи, не си ти сјајна
Ај-ај-ај, се би дал да те најдам
Ја, ја

[Рефрен: Пајак, Кун & Малена]
Кажи, дали ти прија што сум ранет
Лажи, тоа најдобро го знаеш
Пази, може да ти земе памет
Важи, не мора никој да знае
[Пост-Рефрен: Пајак & Кун]
Еј, ти ме излуди
Ова срце не може да издржи (Да, да)
И само ти го крадеш (Љуби ме, мрази ме)
Има надеж

[Строфа 2: Бонтони & Кун]
Бебе, по тебе цел град страда
Не-не, под нога цел свет става
Ти биди моја дама со добро резиме
Мама, она знае, ќе ми земе презиме
Знам ме чека гола, пун гас одам
Сипај прва, втора, вади од контрола
Prima Donna, пак те зборат
На кого вечер сипаш лаги, усни горат

[Мост: Пајак]
Има тело, нема маана
Лице бело, лечи рана
Ремек-дело, змија права
Каква си
Има тело, нема маана
Лице бело, лечи рана
Ко Ferrero слатка лага
Таква си
[Пред-Рефрен: Пајак, Бонтони & Кун]
Ај-ај-ај, а ти чија си тајна?
Ај-ај-ај, лажи, не си ти сјајна
Ај-ај-ај, се би дал да те најдам
Ја, ја

[Рефрен: Пајак, Кун & Малена]
Кажи, дали ти прија што сум ранет
Лажи, тоа најдобро го знаеш
Пази, може да ти земе памет
Важи, не мора никој да знае
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net