(3.41 MB) Download Lagu Nella Kharisma

"Kowe Sing Gawe Kisah Mp3"

Link Lagu Mp3 -->> [DOWNLOAD HERE]


●•••● Dudu arek e seng salah
Nangeng kowe seng
Wes gawe kisah
Rasah nyalahne wong ligo
Yen sejatne kowe dewe
Seng suloyo
Rasah ngeyel ngaku bener

Yen saktenane kowe
Seng minger
Meneng meneng ketok anteng
Tbak e nang mburiku
Kowe tegel ngantem

Wes tak belani perih
Nganteni kowe
Weteng liyer kroso luwe
Ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen
Yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen
Kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

Wes tak belani perih
Nganteni kowe
Weteng liyer kroso luwe
Ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Wes tak belani perih
Nganteni kowe
Weteng liyer kroso luwe
Ora tak rasakne
Mung kepengen saat kau datang
Kusambut peluk sayang

Racocok ro angen angen
Yang ku idamkan
Sikel nganti gringgingen
Kamu tak datang
Yen pancene kowe gawe kisah
Aku tak seng ngalah

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2018 Bee Lyrics.Net