Discographie - Luv Resval lyrics

by

Genius France


Discographie - Luv Resval

Album Studio
- 2021/06/04 : Luv Resval - Étoile Noire : Brise-Monde
- 2021/12/17 : Luv Resval - Étoile Noire : Nébuleuse
- 2021/12/17 : Luv Resval - Étoile Noire : Nébuleuse (Version streaming)
- 2022/03/25 : Luv Resval - Étoile Noire 2.0 : ZLM
- 2022/03/25 : Luv Resval - Étoile Noire 2.0 (¥EN)

EP
- 2018/12/21 : Luv Resval & Alkpote - Mariah
- 2019/02/16 : Luv Resval - LUV KILLS

Mixtape
- 2017/08/17 : ¥ung Resval - ¥ung Life

Single
- 2014/12/25 : Resval - Fresco
- 2015/07/16 : Re$val - Inhalé
- 2015/07/23 : Re$val - Potion
- 2015/12/11 : Re$val - L.V.$.T
- 2015/12/31 : ¥ung Resval - Balader
- 2016/09/20 : Resval - Mélanger
- 2016/10/10 : Luv Resval - Lеan
- 2016/11/16 : Luv Resval - Nuage
- 2017/01/07 : Luv Resval - Flеx
- 2017/02/07 : Luv Resval - Comme Dab
- 2017/02/12 : ¥ung Kidd - CUP
- 2017/03/07 : Luv Resval - 7 Vies
- 2017/06/07 : Luv Resval - Paye
- 2017/06/27 : Luv Resval - Pull Up
- 2017/07/17 : Luv Resval - ¥ung Maison
- 2017/08/17 : Luv Resval - Dope
- 2017/08/17 : Luv Resval - Bae
- 2017/11/07 : Luv Resval - Matinée
- 2017/12/01 : Luv Resval - ¥1
- 2017/12/22 : Luv Resval - ¥2
- 2018/01/13 : Luv Resval - ¥3
- 2018/01/24 : Luv Resval - ¥4
- 2018/02/09 : Luv Resval - ¥5
- 2018/03/02 : Luv Resval - ¥6
- 2018/03/24 : Luv Resval - ¥7
- 2018/04/21 : Luv Resval - ¥8
- 2018/05/23 : Luv Resval - ¥9
- 2018/06/17 : Luv Resval - ¥10
- 2018/06/25 : Luv Resval - Bleu
- 2018/07/13 : Luv Resval - Flash
- 2018/07/27 : Luv Resval - ¥Z
- 2018/08/15 : Luv Resval - Dead Boy
- 2018/09/10 : Luv Resval - ¥X (Medusa)
- 2018/09/28 : Luv Resval - Violent
- 2018/10/22 : Luv Resval - ++
- 2018/11/13 : Luv Resval - Dans le six
- 2018/12/10 : Luv Resval - f*ck
- 2018/12/14 : Luv Resval - Seul
- 2018/12/21 : Luv Resval & Alkpote - Mariah
- 2019/01/16 : Luv Resval - Voldemort & Jedusor
- 2019/01/25 : Luv Resval - Règlement Space #12
- 2019/02/21 : Luv Resval & Alkpote - Real Racks
- 2019/03/05 : Luv Resval - ¥GOD SAIYEN
- 2019/05/22 : Luv Resval - ¥11
- 2019/05/29 : Luv Resval - Wall E
- 2019/06/21 : Luv Resval - Célébration
- 2019/07/12 : Luv Resval - Joe Dalton
- 2019/07/26 : Luv Resval - Crystal Lake
- 2019/10/11 : Luv Resval - Judas
- 2019/11/14 : Luv Resval - MPC
- 2019/11/23 : Luv Resval - Le bon, la brute et le truand
- 2020/01/07 : Luv Resval - Skywalker
- 2020/01/10 : Luv Resval - Side
- 2020/04/03 : Luv Resval - 696
- 2020/05/08 : Luv Resval - Thor
- 2020/06/03 : Luv Resval - Molly
- 2020/06/11 : Luv Resval - ¥147
- 2020/06/11 : Luv Resval - Toiles noires (Remix)
- 2020/07/02 : Luv Resval - Règlement Rouge Freestyle
- 2020/07/31 : Luv Resval - Smith & Wesson
- 2020/10/10 : Luv Resval - Quoi ?!
- 2020/10/17 : Luv Resval - Jupiter
- 2020/10/25 : Luv Resval - Zahia
- 2020/10/30 : Luv Resval - Fly!
- 2020/11/18 : Luv Resval - Woah!
- 2020/12/04 : Luv Resval - Kurt
- 2021/01/11 : Luv Resval - SAKURA!
- 2021/02/12 : Luv Resval - Tout s'en va
- 2021/05/05 : Luv Resval - Boosk'Anakin
- 2021/05/07 : Luv Resval - MPC, Part II (La rivière)
- 2021/06/04 : Luv Resval - Cette fille
- 2021/10/06 : Luv Resval - ¥2S - 1 : Rocky
- 2021/10/13 : Luv Resval - ¥S2 - 2 : Ezio Auditore
- 2021/10/22 : Luv Resval - ¥S2 - 3 : Vampire Rolls Royce
- 2021/11/17 : Luv Resval - ¥S2 - 4 : Katon
- 2021/12/17 : Luv Resval - Black Pearl
- 2022/01/07 : Luv Resval - Jeanne d'Arc
- 2022/01/08 : Luv Resval - Les fleurs du mal
- 2022/01/09 : Luv Resval - Yoda
- 2022/01/11 : Luv Resval - 7e ciel
- 2022/01/17 : Luv Resval - ¥S2 - 5 : Shadow
- 2022/01/18 : Luv Resval - Prada
- 2022/02/08 : Luv Resval - +2 Luv
- 2022/02/11 : Luv Resval - VENOM
- 2022/03/02 : Luv Resval - ¥S2 - 6 : ZLM
- 2022/03/25 : Luv Resval - Xan
- 2022/04/09 : Luv Resval - ADIEU !
- 2022/05/06 : Luv Resval - Les marcheurs blancs
- 2022/05/24 : Luv Resval - Les marcheurs blancs II : Winter Fall
- 2022/06/02 : Luv Resval - SLENDER MAN!
- 2022/06/09 : Luv Resval - Poème d'Alucard
- 2022/06/16 : Luv Resval - Jazzy
- 2022/06/17 : Luv Resval - 696e SYMPHONIE
- 2022/06/24 : Luv Resval - romance
- 2022/07/07 : Luv Resval - Hôtel California
- 2022/07/12 : Luv Resval - AUTOMNE
- 2022/07/15 : Luv Resval - les beaux-Arts !
- 2022/07/17 : Luv Resval - 7 Pills
- 2022/07/21 : Luv Resval - MEXICO
- 2022/07/26 : Luv Resval - Summer
- 2022/08/06 : Luv Resval - Moon
- 2022/09/25 : Luv Resval - Spielberg Projection
- 2022/09/26 : Luv Resval - PLATON
- 2022/10/14 : Luv Resval - AC/DC
- 2022/10/18 : Luv Resval - 224 CONAKRY
Featuring
- 2015/07/30 : Stev'sweet - PESO
- 2018/11/02 : Alkpote - Mauvais
- 2019/05/03 : DJ Weedim - Trop fort trop balèze
- 2020/01/31 : Jok'Air - Sa maire aux mères
- 2020/04/10 : Caballero & JeanJass - Sonic
- 2020/07/24 : Savage Toddy - Hood
- 2021/03/12 : Kore - Célébration 2
- 2021/03/26 : Savage Toddy - Balanci
- 2021/04/16 : Caballero - Blanco
- 2021/05/06 : Grünt - Grünt #45
- 2021/05/21 : Moji & Sboy - CHIMIQUE
- 2021/05/21 : Le Règlement - Un million
- 2021/12/08 : Georgio - Issue de secours
- 2022/01/20 : La Pépite - Le Pépite Show - Freestyle
- 2022/02/24 : Lujipeka - Épilogue
- 2022/05/20 : Ashh - SANS FLEURS
- 2022/05/27 : Roni0Block - Rolex
- 2022/07/15 : 91 All Stars - Shouga
- 2022/07/28 : Caballero & JeanJass - Dark Maul
- 2022/08/23 : Roni0Block - Marcheur blanc
- 2022/10/21 : Redvolution - Hokuto Shinken

Discographie complémentaire
- Discographie - HDG
- Discographie - Luv Mob
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net