Скрши ме (Skrši me) lyrics

by

Toše Proeski


Се појави ти и знам
Не си како сите други
И разгори плам
Во срце студено
Како камен груб
Јас пред тебе
Ноќва попуштам
Не ме оставај сам
Скрши ме со усни
Ноќва стопи ме во себе
Скрши ме со усни
Се' што сакам си ти
Скрши ме со усни
И ајде носи ме со тебе
Далеку од сите погледи
Сите пред тебе за ноќ
Ми беа само авантури
А со тебе се’ за миг се измени
По сите порази
Дај да речам само моја си
Само моја си
Скрши ме со усни
Ноќва стопи ме во себе
Скрши ме со усни
Се' што сакам си ти
Скрши ме со усни
И ајде носи ме со тебе
Далеку од сите погледи
По сите порази
Дај да речам само моја си
Само моја си
(2х)
Скрши ме со усни
Ноќва стопи ме во себе
Скрши ме со усни
Се' што сакам си ти
Скрши ме со усни
И ајде носи ме со тебе
Далеку од сите погледи
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net