Пушти ме (Pušti me) lyrics

by

Toše Proeski


Нема зашто јас да молам
Душава сѐ уште е твоја
Но ти друга љубов бараше

Заминуваш и пак се враќаш
Но секогаш јас те сфаќам, а ти дали знаеш каде си

Сакам за друга да патам
Сакам и тебе да те вратам
Пушти ме од љубов да умрам
И да пијам и да губам
Пушти ме...

Со злато љубов не се дари
И не се купува со пари
А ти кај него љубов бараше

Мислеше искрено те сака
И веднаш му подаде рака
А јас залудно те очекував

Сакам за друга да патам
Сакам и тебе да те вратам
Пушти ме од љубов да умрам
И да пијам и да губам
Пушти ме...
Https://lyricstranslate.com/pl/Tose-Proeski-pusti-me-lyrics.html
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net