Остани до крај (Ostani do kraj) lyrics

by

Toše Proeski


Еден поглед и се опив
Ти во срцево се стопи
Очите затвори ги
И само уживај

Ноќта е пред нас
Ми велиш тивко ти
Во очите ми гори оган
Погледни и само остани

Остани до крај
Чекај го денот нов
Што се буди
Љуби ме и знај
Ти си сѐ што сакам јас

Усните во страст ти горат
И се љубат ко да молат
Сите бакнежи да ги чувам јас за нив
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net