Побегни (Pobegni) lyrics

by

Toše Proeski


Твојот лик во мене буди немири1
Преку ноќ ти ме освои
Каде ли беше толку години
Се криеше ли ти?

Сокри ме во царството на тајните
Подобро да те запознаам
Не вели ништо само бакни ме
На крај на светот да те однесам

Реф:
Побегни барем еден ден
Биди моја нека запре се
Дај не мисли се
Побегни толку лесно е
Зорите ќе ги чекаме
Гушнати под ѕвездите

Кажи ми за тебе што да направам
Срцево нема граници
Сакаш ли да ти скроти ветрови
Да украде од небо облаци
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2012 - 2021 BeeLyrics.Net