Alban Skenderaj

"Nuk Je Vetem"

[Teksti i "Nuk je Vetëm"]

[Verse 1]
Mbylli sytë një moment dhe dëgjoje zemrën 
Mos u ndal të mendosh për asnjë sekondë 
Dhe asaj që po ndjen mos i jep një emër 
Si të jetë ditë e fundit që po jeton 

[Pre-Chorus]
Harro çfarë mund të bëhej dje 
Të nesërmen mos e mendo 
Fali shpirtit pak qetësi 
Vlerëso më shumë atë që ke 
Kujto më pak atë që do 
Jepi zemrës një mundësi 

[Chorus]
Lëre sonte të rrahi si do 
Dhe gabo kur ajo thotë gabo 
Me të nuk je vetëm, ti jo nuk je vetëm
Thuaj Po kur ajo të thotë Po 
Thuaj Jo kur ajo të thotë Jo 
Me të nuk je vetëm, ti jo nuk je vetëm 

[Verse 2]
Më beso çdo pengesë është në mendjen tënde 
Shiko përtej asaj që shohin sytë e tu 
Eja sot veç asaj ti kushtojmë vëmendje 
Eja shkojmë dhe veç trupin e lëmë ketu 

[Pre-Chorus]
Harro çfarë mund të bëhej dje 
Të nesërmen mos e mendo 
Fali shpirtit pak qetësi 
Vlerëso më shumë atë që ke 
Kujto më pak atë që do 
Jepi zemrës një mundësi 

[Chorus]
Lëre sonte të rrahi si do 
Dhe gabo kur ajo thotë gabo 
Me të nuk je vetëm, ti jo nuk je vetëm 
Thuaj Po kur ajo të thotë Po 
Thuaj Jo kur ajo të thotë Jo 
Me të nuk je vetëm, ti jo nuk je vetëm 

[Bridge]
Një gotë gjysmë bosh, një gotë gjysmë plotë 
Një gotë nëse thyet, nuk ngjitet më dot 
Një gotë gjysmë bosh, një gotë gjysmë plotë 
Një etje e tepërt, dhe mbushet me lotë 

[Verse 3]
Ndaj një puthje ndaj një përqafim 
Një mëngjes apo një perëndim 
Jetoje me zemër, jetoje me zemër 
Sepse gjithcka e vogël në jetë 
Është një gur që ka vëndin e vet 
Jetoje me zemër, jetoje me zemër

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Copyright © 2018 Bee Lyrics.Net